Contact Mail Contact Phone
Neusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 GalleryNeusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 Gallery

Neusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50

Opis objekta:

Lokacija ovog fascinantnog odmarališta je jedna od posljednjih regija Sredozemnog mora u kojoj kvaliteta igra veću ulogu od masovnog turizma. Jedinstven je položaj poluotoka u blizini Zadra i neusporediva kvaliteta Jadranskog mora. Bilo kao mjesto za duži boravak, kao drugo mjesto stanovanja ili kao apartman za odmor – ova ponuda je jedinstvena!

Ovo je prvo odmaralište u Hrvatskoj u kojemu se prilikom kupnje apartmana vlasništvo upisuje u zemljišne knjige! Dakle, pružaju Vam se pogodnosti hotelskih sadržaja u Vašem vlastitom apartmanu.

Na površini od otprilike 29,6 ha se smjestilo odmaralište blizu Zadra u čijem su osmišljavanju sudjelovali samo najpoznatiji međunarodni arhitekti. Ono nudi visokovrijedne luksuzne apartmane, luksuzni hotel s 5 zvjezdica i obiteljski hotel s 4 zvjezdice, 1,2 km dugu plažu, ekskluzivne restorane i barove, šik dućane te mnogo sportskih i razonodnih mogućnosti.

187 apartmana ostavljaju bez daha sa svojim minimalističkim dizajnom i odličnom opremom kombiniranim s prvoklasnom uslugom i ostalim sadržajima. Unutrašnjost omogućuje savršeni osjećaj udobnosti! Ponuđene su četiri veličine potpuno opremljenih apartmana. Za prodaju se nude apartmani različitih stambenih veličina, počevši od 50 do 135 m² i to uz raspon cijena od 220.000€-620.000€ bruto. Apartmani se sastoje od prostorne spavaće sobe s pripadajućom kupaonom s tušem i posebnom garderobom, od jedne ili dvije sobe za goste (najmanje jedinice ne raspolažu gostinjskom sobom), dnevnog boravka s blagavaonom i kuhinjom, WC-a i spreme, te su s ili bez dodatne kupaone. U glavnoj spavaćoj je smještena dodatna kada za ugodne večeri u dvoje. Cijene apartmana tipa 50 s 1 spavaćom sobom iznose 220.000 €.

Odmaralište udovoljava i najvišim standardima kvalitete, svi apartmani su vrhunski opremljeni. Potpuna opremljenost osim kupaona se odnosi na potpuno opremljenu modernu kuhinju Miele, s potpunom rasvjetom, posuđem, priborom i svim ostalim kuhinjskim potrepštinama te sav tekstil. Elegantna unutrašnjost je sa svojim dizajnerskim namještajem orijentirana na talijanske stilske elemente. Sve jedinice posjeduju vlastiti prostorni balkon ili terasu. Dva vanjska bazena, ekskluzivna za apartmane, pozivaju na opuštanje od svakodnevnice uz tople zrake sunca ili osvježenje brzim skokom u vodu.

S kupnjom apartmana u ovom odmaralištu budući vlasnici će profitirati na raznim dodatnim pogodnostima kao što su sobna posluga, održavanje apartmanskog naselja, besplatno korištenje sportskih objekata i wellness područja i sl. Izrađen je i model za povrat sredstava pa tako hotelski menadžment organizira iznajmljivanje jedinica trećim osobama u razdoblju kada vlasnici ne borave u apartmanu.

220.000 €

1.650.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

AZ002AInterni broj nekretnine
2011Godina izgradnje
1Broj spavaćih soba
1Broj kupaonica
50m2Stambena površina
0 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
waterfrontPrvi red uz more
seaviewPogled na more
terraceTerasa
energybEnergetska učinkovitost B
furnishedNamješten
guesttoiletGostinjski WC
garageGaraža

Tlocrte

Neusporediva kvaliteta i dizajn u jednom od najelitnijih odmarališta - Tip 50 Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku