Contact Mail Contact Phone
Umjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži GalleryUmjetnost življenja na samoj plaži Gallery

Umjetnost življenja na samoj plaži

Opis objekta:

Ova izuzetna nekretnina u prvom redu do plaže impresionira kroz njezinu posebnu kombinaciju od jedinstvene i moderne arhitekture sa visokokvalitetnim materijalima i jedinstvenom opremom i njezinim veličanstvenim pogledom na more u prekrasnom okruženju, šta bez sumnje ne ostavlja nikakve želje neispunjene. Zbog velikih staklenih stijenka svijetlosti preplavljene sobe pružaju fantastičan pogled na more. Veliki otvori usmjeravaju pogled prema vani, na more ispod nekretnine i na natkrivene i otvorene terase kao i na bazen. Pravi vrhunac je izravan pristup na plažu. Nekretnina je jedna od najspektakularnijih privatnih kuća na Mediteranu, koja fascinira kvalitetom izgradnje, velikodušnošću svih prostorija i apsolutnom privatnošću. U spoju sa neposrednom blizinom jedinog resorta s 5 zvjezdica u regiji s 800 dugom plažom dugim i ekskluzivnoj marini te brojnim konobama i restoranima u povijesnoj staroj jezgri Splita, ova vila nudi jedinstveni mediteranski način života u srcu Dalmacije.

Vila se istaknuje kroz svijetli i jasan interijer. Preko tri kata raspodijeli se na ovoj kompletno klimatiziranoj nekretnini moderan luksuz u kombinaciji sa prosvjetljenim i otvorenim prostorijama. U prizemlju se nalazi prostrana otvorena dizajnerska kuhinja s blagovaonicom i svijetli dnevni boravak, koji tekući prelazi u vanjski prostor s terasom i grijanim bazenom (8,5 x 3,5 m), opremljen hidromasažnim i protustrujnim sustavom. Dodatno se u prizemlju nalazi i gostinjski toalet. Ostale dvije etaže povezane su unutarnjim i vanjskim stubištem s prizemljem. Na gornjem katu, koji je na istoj razini kao i parking i gdje se nalazi glavni ulaz, nalaze se tri prostrane spavaće sobe s vlastitim kupaonicama, sve s izlazom na veličanstvenu sunčanu terasu s pogledom na more i priobalne otoke. Na donjoj etaži nalazi se još jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i kao i prostor za zabavu s biljarom, prostranom TV sobom i modernim šankom. Dodatno suteren nudi praonicu rublja, dodatni WC i vaš privatni prostor za jogu, opremljen prostirkama za pilates, fitness loptama i prostranom tuš kabinom. Posebnu pažnju posvetilo se harmoničnoj interakciji između unutarnjih i vanjskih prostora. Budući da se život u Dalmaciji odvija prvenstveno na otvorenom, posebna pozornost posvećena je vanjskim prostorima. Osim prostrane terase s bazenom u prizemlju klizne stijenke od poda do stropa vode i u suterenu na prekrasnu sunčanu terasu s lounge prostorom i terenom s umjetnom travom. Ova terasa također nudi vanjske stepenice koje vode izravno do plaže.

Ova mediteransko-moderna vila oduševljava svojom jedinstvenom i modernom arhitekturom i velikoj udobnošću. Ova jedinstvena dizajnerska vila nudi najbolje u pogledu lokacije, pogleda, kvalitete izgradnje i tehnologije. Koncept je spojiti impresivan i dominantan obalni krajolik s uzvišenim senzualnim životnim konceptom. Jugozapadna orijentacija jamči dugotrajne sunčane sate tijekom dana, spektakularan pogled na more i naravno zalaske sunca iz snova. Ova mediteranska oasa mira nalazi se povodom standarda, lokacije i opreme na najvišoj razini i ujedini čistu opuštajuću atmosferu sa ekskluzivnim načinom života.

2.500.000 €

18.750.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HPo011Interni broj nekretnine
2020Godina izgradnje
4Broj spavaćih soba
4Broj kupaonica
330m2Stambena površina
472 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
waterfrontPrvi red uz more
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
terraceTerasa
energyaEnergetska učinkovitost A
furnishedNamješten
guesttoiletGostinjski WC
underfloorheatingPodno grijanje
gymTeretana

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku