Contact Mail Contact Phone
Krasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom GalleryKrasna kamena kuća s vlastitim bazenom Gallery

Krasna kamena kuća s vlastitim bazenom

Opis objekta:

Ova simpatična vila smještena je u mirnom dalmatinskom mjestu Maslinica na otoku Šolta. Šolta je sa Splitom povezana trajektnom linijom (4-5 dnevno) iz Rogača. Također iz Rogača voze i katamarani (4-5 dnevno) za Split, a iz Maslinice do Rogača se dolazi asfaltiranom cestom.

Stambena površina vile iznosi 140 m², a okućnica oko 350 m². Vila se prostire na dva kata. U prizemlju se nalazi iznimno prostoran dnevni boravak s otvorenim prostorom za blagavaonu u L-obliku, te potpuno opremljenom kuhinjom. Dalje tu su i kupaonica s tuš-kabinom te još jedna mala sprema/garderoba. Uz kuću se nalazi još jedna sprema (drvarnica, držanje alata i sl.) kojoj se pristupa iz vrta te bi ona mogla poslužiti i za ljetnu kuhinju. Iz dnevnog boravka se nudi izlaz na natkrivenu terasu idealnu za ugodne ljetne večeri. Cijelo dvorište je popločano benkovačkim kamenim pločama, a okućnicu krasi bazen veličine 6x3m, te zasita veliki kamin s originalnim sudoperom od kamenice. Unutarnjim stepenicama se dolazi do sljedećeg kata koji nudi tri spavaće sobe te jednu kupaonu s tuš kadom. Najveća spavaća soba nudi prilaz balkonu od ca. 12 m² s kojega se pruža pogled na more i dvorac. Druga spavaća soba također ima izlaz na drugi balkon veličine ca. 8 m².

Vila je kompletno opremljena (TV-sat, perilica rublja, perilica suđa, 2 A/R (inverter)) i namještena te se kao takva prodaje. Uz to, dva parkirna mjesto osigurana su s prednje i desne strane kuće.

390.000 €

2.925.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HIS001Interni broj nekretnine
2007Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
2Broj kupaonica
140m2Stambena površina
350 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
furnishedNamješten

Tlocrte

Krasna kamena kuća s vlastitim bazenom Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku