Contact Mail Contact Phone
Smisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa GallerySmisao udobnosti i staništa Gallery

Smisao udobnosti i staništa

Opis objekta:

Ovaj iznimna Vila modernog dizajna se nalazi u jednoj od najpoželjnijih lokacija u srednjoj Dalmaciji, u Srimi, jednom od najljepših mjesta na dalmatinskoj obali. Diskretno kubištički modernizam u savršenoj fuziji sa jednim od najljepših obalnih područja u Dalmaciji. Nevjerojatna 3 km duga plaža proteže se od Srime do Vodica, poznate turističe destinacije. Cijelo područje je spektakularno sa svojim bijelim šljunčanim i pješčanim plažama koje dodiruju kristalno čisto more i omogućavaju rajsko kupanje. Srima je od Šibenika udaljena samo 13 km a od srednjodalmatinske metropole Splita 80 km. Povezanost s autocestom i aerodromima Split i Zadar je izvrsna. Vila se nalazi u mirnoj stambenoj ulici, samo 50 metara od duge sljunčane plaže. Vila ima ukupnu stambenu površinu od 240 m², podijeljena na dvije etaže, na parceli od 425 m². Jugozapadna orijentacija daje privilegiju uživati u spektakularnim zalascima sunca iz gotovo svakog kuta kuće.

Moderni dizajn svojim minimalističkim linijama harmonično se integrira u okoliš. Vila je planirana opsežno i sa mnogo detaljima u modernom stilu te raspolaže u prizemlju o velikim svijetlim dnevnim boravakom sa blagavaonicom i otvorenom kuhinjom s izlazom na sunčanu terasu sa s jacuzzijem i otvorenim pogledom na more. U ulaznom dijelu prizemlja nalazi se dodatno toalet za goste. Na prvom katu smještene su četri spavaće sobe te tri kupaonice. Dvije master spavaće sobe, orijentirane prema moru, imaju svaka en-suite kupaonicu i vlastiti balkon sa predivnim pogledom na more. Druge dvije spavaće sobe na katu dijele treću kupaonicu na ovom katu. Jedna posebnost ove izuzetne vile je zasebni apartman za goste s odvojenim pristupom u prizemlju. koji nudi otvoreni dnevni boravak i blagovaonicu te potpuno opremljenu kuhinju i saunu, jednu spavaću sobu i modernu kupaonicu. Dodatno i gostinski apartman također ima svoju terasu za sunčanje.

Vila je izgrađena po najnovijim tehničkim standardima te je kompletno namještena i klimatizirana. Ova vila zasigurno je zavidno utočište gdje će te provesti beskrajne ljetne dane s prijateljima i obitelji. Prema želji kupaca postoji mogućnost ugradnje bazena u vrtu. Vila je kategorizirana s 4 zvjezdice i postiže izvrsne rezultate u turističkom najmu.

750.000 €

5.625.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HV020Interni broj nekretnine
2018Godina izgradnje
5Broj spavaćih soba
5Broj kupaonica
240m2Stambena površina
425 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
waterfrontPrvi red uz more
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
furnishedNamješten
saunaSauna
jacuzziJacuzzi
guesttoiletGostinjski WC
underfloorheatingPodno grijanje
guestapartmentApartman za goste

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku