Contact Mail Contact Phone
Autentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija Gallery

Autentična mediteranska Elegancija

Opis objekta:

Ova autentična kamena vila puno šarma i karaktera nalazi se u mirnoj uvali na Ražnju s izravnim pristupom na more. Za izgradnju koristili su se pretežno lokalni materijali koji ne ističu iz okoline, nego se uklapaju u prirodnu ljepotu obale. Unutarnji i vanjski prostor su nastavci jedan drugome, sa suptilnim dizajnom koji koristi neutralnu paletu boja i prirodnu obradu. Fasada vile je cijela obložena ručno obrađenim, prirodnim kamenom. Visoko kvalitetni zidarski rad od prirodnog kamena također se koristio u unutrašnjosti objekta. Vrt je lijepo uređen i cijelo imanje je okruženo kamenim suhozidom iznimne kvalitete.

Nakon samog ulaska u ovu jedinstvenu imovinu i prelazom praga osvaja pogled kroz velike staklene stijenke dnevnog boravka na fantastičnu plavu boju mora, koji se stapa s nebom na horizontu. Ulazni prostor i opsežan dnevni boravak nude dovoljno prostora za doček gostiju. Na istom katu nalazi se potpuno opremljena kuhinja, gostinjski wc i sprema. Djelomično natkrivena terasa, obložena sa terakota pločicama i svojim klasičnim mediteranskim roštiljem je doslovno dostupna iz svakog kuta prizemlja i predstavlja centar imovine. Ona pruža lijep i ugodan ambijent u vrućim ljetnim danima. Kamene stepenice vode do plaže koja graniči neposredno s vilom. Unutarnje stepenice vode na prvi kat te se otvaraju u lounge prostor s izlazom na lijepu sunčanu terasu. Gornji kat obuhvaća tri spavaće sobe. Glavna spavaća soba sa u prostoru integriranom kupaonicom je pravo remek-djelo. Ostale dvije spavaće sobe dijele drugu kupaonicu na katu. Prekrasna terasa za sunčanje je pored lounge prostora dostupna iz dvije spavaće sobe. Ponuda na prvom katu zaokružuje ugradbeni ormar gdje su smještene perilica rublja i sušilica za robu.

Izbor najkvalitetnijih materijala kao što su prirodni kameni podovi u prizemlju, obloženi podovi s visoko kvalitetnim parketom na gornjem katu i završni radovi s kvalitetnom stolarijom podižu vrijednost ove jedinstvene nekretnine. Kompletan namještaj uključujući i kuhinju u ladanjskom stilu te svi postojeći drveni elementi su ručno izrađeni. Brojni dodaci kao podno grijanje, otvoreni kamin u dnevnom boravku, opskrba preko toplinske pumpe, BUS sustav za kontrolu svijetla i dodatna mnogobrojna oprema ne ostavljaju niti jednu želju neispunjenu. Jedinstvena i mirna lokacija ove nekretnine sa nezaboravnim zalascima sunca potpunjavaju sliku ovog savršenog boravišta za odmor. Imanje se prodaje s kompletnim inventarom i namještajem te je spremno za useljenje. Ako volite tiho i mirno okruženje, prelijepi okoliš i duh Mediterana, ova nekretnina je savršena za Vas!

1.650.000 €

12.243.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HR025Interni broj nekretnine
2014Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
2Broj kupaonica
289m2Stambena površina
462 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
builtinkitchenUgradbena kuhinja
securitysystemSigurnosni sustav
waterfrontPrvi red uz more
caraccessPristup automobilom
furnishedNamješten
guesttoiletGostinjski WC
underfloorheatingPodno grijanje

Tlocrte

Autentična mediteranska Elegancija GalleryAutentična mediteranska Elegancija Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku