Contact Mail Contact Phone
PROJEKT - IZNIMNA VILA SA POGLEDOM NA MORE GalleryPROJEKT - IZNIMNA VILA SA POGLEDOM NA MORE GalleryPROJEKT - IZNIMNA VILA SA POGLEDOM NA MORE GalleryPROJEKT - IZNIMNA VILA SA POGLEDOM NA MORE GalleryPROJEKT - IZNIMNA VILA SA POGLEDOM NA MORE GalleryPROJEKT - IZNIMNA VILA SA POGLEDOM NA MORE GalleryPROJEKT - IZNIMNA VILA SA POGLEDOM NA MORE GalleryPROJEKT - IZNIMNA VILA SA POGLEDOM NA MORE Gallery

PROJEKT - IZNIMNA VILA SA POGLEDOM NA MORE

Opis objekta:

Ovaj će moderni projekt započeti na proljeće 2019. godine i zaista ne ostavlja gotovo ništa neispunjeno što bi bilo poželjno. Kombinira moderan, svijetli i otvoren dizajn interijera s strogim naglaskom na svjetlost i pogled. Kuća će biti izgrađena po visokom standardu u suvremenom stilu, s otvorenim prostorima, velikim prozorima i pažnjom prema detaljima. Mir i tišina može se osjetiti u skorom svim prostorijama, uživajući plavog mora u pozadini. Projekt je smješten na blagoj padini s otvorenim pogledom na more. Na pješačkoj udaljenosti, samo 150 metara, nalazi se uvala s pješčanom plažom. Zbog optimalne infrastrukture obližnjeg kulturnog grada Šibenika i međunarodne zračne luke Split, prekrasnog krajolika i ekskluzivnog stambenog područja, Žaborić se razvio u jedno od najpopularnijih stambenih područja jugozapadne Dalmacije. Mjesto je poznato po svojim prirodnim piješćanim i šljunčanim plažama.
Stambeni prostor prostire se preko dva kata. Vanjsko stubište vodi od parkirnih mjesta ispod nekretnine do ulaza u prizemlju. U prizemlju se nalaze dnevni boravak i blagovaonica te otvorena kuhinja s pripadajućom ostavom. Nadalje prizemlje nudi potpuno opremljenu kupaonicu i malo spremište ispod stepenica. Iz prostranog dnevnog boravka i blagovaonice imate izravan pristup velikom vrtu s bazenom. Nekoliko terasa pozivaju Vas da se opustite i uživate. Gornji kat je podijeljen na tri spavaće sobe, svaka s en suite kupaonicom. Dvije glavne spavaće sobe, okrenute prema moru, dodatno nude svaka walk-in garderobu ormar i natkriveni balkon s pogledom na more. Gotovo svaka soba ima spektakularan pogled na more i zalazak sunca. Klima uređaji u svakoj prostoriji, visokokvalitetni materijali, prirodni drveni podovi u spavaćim sobama, staklene stjenke u tuševima, Internet priključci u svim sobama, predinstalacija za satelitski TV, podno grijanje u svim kupaonicama dio su osnovne opreme. Vila nudi visoke stropove i puno svjetla kroz velike staklene stijenke.

Ukratko, ovaj zaista izuzetni projekt nudi svojim budućim vlasnicima modernu arhitekturu i istodobno opušteno življenje te je savršen za uživanje u prekrasnoj mediteranskoj klimi preko cijele godine ili kao vikendica za nezaboravane odmore. Ljubitelji modernog dizajna, koji ipak ne žele propustit udobnost laganog mediteranskog opuštenja, ovdje će se osjećati kao kod kuće.

600.000 €

4.500.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HSi008Interni broj nekretnine
2020Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
4Broj kupaonica
224m2Stambena površina
450 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
buildingpermitsGrađevinska dozvola
terraceTerasa
guesttoiletGostinjski WC
underfloorheatingPodno grijanje

Tlocrte

PROJEKT - IZNIMNA VILA SA POGLEDOM NA MORE GalleryPROJEKT - IZNIMNA VILA SA POGLEDOM NA MORE Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku