Contact Mail Contact Phone
Panorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten Gallery

Panorama Rezidencije Primošten

Opis objekta:

Ovaj građevinski projekt od dvije samostojećih vila smjestio se u blizini jedne od najpopularnijih turističkih destinacija Dalmacije - Primoštena. Okružen netaknutom prirodom na brežuljcima iznad Primoštena, samo 700 m do mora i slikovite stare jezgre grada Primoštena, nalazite se u blizini svih sadržaja, koje Vam pruži urbana sredina, međutim, također imate priliku uživati u prekrasnom obiteljskom odmoru daleko od užurbane vreve i veličanstvenim pogledom na krajolik. Konfiguracija zemljišta ovog jedinstvenog projekta jamči otvoreni pogled na more i Primošten. Zahvaljujući netaknutoj prirodi, na rubu građevinskog područja, ova lokacija je jedinstvena - prava oaza za odmor, udobnost i privatnost a ipak u blizini svih sadržaja za svakodnevnu potrebu. U bližem okružju možete naći Šibenik, Trogir i Split, biseri dalmatinske obale koji što se tiče zabave, kulture i šopinga ispunjavaju sve želje. Jednostavan dolazak iz mnogih europskih gradova omogućuje brz pristup do zračne luke Split, koja je samo 40 km udaljena. Takođe i dolazak sa osobnim vozilom je olakšan dobrom infrastrukturom.

Jednostavna i skladna elegancija fasade sadrži nevjerojatno funkcionalan tlocrt. Prizemlje krasi velika kuhinja, koja se stapa s lakoćom u blagovaonici i dnevni boravak. Sa prostranom kuhinjom povezana je sprema, koja ne nudi samo prostor za kućnu tehniku nego i dovoljno prostora za zalihe. Kupaonica sa tušom u prizemlju je osobito ugodna i praktična kad imate goste. Na prvom katu smjestile su se spavaće sobe. Čisti luksuz za domaćine: glavna spavaća soba nudi vlastitu kupaonicu, iz koje možete uživati iz tuša na nezaboravnom pogledu. Prvi kat nudi dodatne dvije prostrane sobe, koje možete optionalno koristiti kao spavaće ili gostinske sobe ili kao kućni ured. Dodatna prostrana kupaona zaokruži ponudu prvog kata. Glavna spavaća soba te još jedna soba nude pristup na vlastite balkone, koji daju cijelom objektu harmoničnu optiku. Druga varianta kuće s večim stambenim prostorom od cca. 15 m² nudi na katu tri spavaće sobe s kupaonicama en suite i dodatnu malu spremu. Veći tip kuće se nudi po cijeni od 475.000 €. Vanski prostor nudi lijepi vrt sa bazenom (opcionalno), gdje se možete opustiti u bezbrojnim sunčanim satovima u društvu obitelji ili prijatelja.

Ukratko: Ove lijepe, nove vile nude svojim budućim vlasnicima modernu arhitetekturu i istodobno opušteno stanovanje. Objekti će biti izrađeni po tehničkim najnovijim standardima. Individualne želje i zahtjevi mogu se još uzeti u obzir. Na zahtjev, rado ćemo vam poslati detaljnu specifikaciju građevine. Savršen dom na lokaciji, koju se ne može usporediti.

450.000 €

3.375.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HP011Interni broj nekretnine
2020Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
3Broj kupaonica
140m2Stambena površina
400 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
gardenVrt
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini

Tlocrte

Panorama Rezidencije Primošten GalleryPanorama Rezidencije Primošten Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku