Contact Mail Contact Phone
Dizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom GalleryDizajnski dragulj s prekrasnim pogledom Gallery

Dizajnski dragulj s prekrasnim pogledom

Opis objekta:

Udaljen samo 2 km od smaragdnog plavog Jadrana i stare gradske jezgre i prekrasnih plaža Primoštena, jedna od dalmatinskih turističkih top destinacija, na rubu građevinske zone s vrlo dobrom povezanosti sa zračnom lukom i autocestom ova luksuzna vila zaista je jedinstvena. Jer od vanjske arhitekture, kao i kada je u pitanju dizajn interijera, vila zaista upada u oko. Zbog svog povišenog položaja gotovo sve prostorije uživaju u prekrasnom panoramskom pogledu na more. Impresivni zalasci sunca garantiraju Vam sa gotovo svih dijela nekretnine, unutar i izvan imovine, neprekidno uživanje vlasništva ove izuzetne nekretnine.

Kuća sadrži dvije etaže: prizemlje i kat. Unutrašnjost nekretnine je impresivan. Svaka soba s pažljivo namještena visokim standardom, s sofisticiranim ultra-modernim dizajnom. Prizemlje dominira veliki otvoreni dnevni boravak, blagovaonica i kuhinja, preplavljeni prirodnim svjetlom i povezani s modernim kaminom. Kuhinja je potpuno opremljena svim najnovijim aparatima koji su Vam potrebni za kreiranje kulinarskih remek-djela, koja ću biti posluženi u ekskvizitnoj blagovaonici sa svojim glamuroznim visečim lampama. Kvalitetne aluminijske klizne stijenke vode izravno do vanjskog bazena s susjednim jacuzzijem okružen velikom terasom sa elegantnim ležaljkama sa kojih se može udobno uživati u čarobnom okruženju. Prekrasna vanjska blagovaonica s ljetnom kuhinjom i ugrađenim roštiljem savršeno je mjesto za večernje okupljanje gdje razmjenjujete priče o aktivnostima dana uz osvježenja i odreske na gradele. Ponudu u prizemlju zaokružuje jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i izravnim pristupom terasi te gostinjski zahod. Moderno unutarnje stubište vodi do gornjeg kata s otvorenom galerijom koji pruža uz pogled na dnevni boravak kroz panoramske prozore i pogled na more. Na katu se nalaze tri spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom i jedna walk-in garderoba. Dodatno, dvije spavaće sobe imaju pristup privatnim balkonima. Vila je u potpunosti klimatizirana i ima podno grijanje u svim prostorijama. Dizajn kupaonica je u skladu sa suvremenom SPA estetikom, a odlikuje se jednostavnim linijama, bogatim dimenzijama i praktičnim rješenjima. Oprema uključuje walk-in tuš kabine, nadgradne umivaonike, elekrične radijatore za grijanje ručnika, podno grijanje, skrivene vodokotliče i konzolne kvalitetne wc školjke. Parcela je ograđena prirodnim suhozidom, a vrtal je uređen mediteranskim biljem. Dva vanjska parkirna mjesta i garaža zaokružuju ponudu.

Kuća zadovoljava standard vile sa 5 zvjezdica i kao takva ima fenomenalan potencijal za kratkoročnu rentabilnost. Arhitektura je jasna i minimalistička, a oprema vile ne ostavlja ni jednu želju neispunjenu. Ova veličanstvena nekretnina namijenjena je onima koji traže luksuz, savršenu kvalitetu i jedinstvenost u mirnom okruženju.

1.000.000 €

7.500.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HP007Interni broj nekretnine
2017Godina izgradnje
4Broj spavaćih soba
4Broj kupaonica
192m2Stambena površina
675 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
furnishedNamješten
jacuzziJacuzzi
guesttoiletGostinjski WC
underfloorheatingPodno grijanje
garageGaraža

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku