Contact Mail Contact Phone
Moderno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom Gallery

Moderno remek-djelo s panoramskim pogledom

Opis objekta:

Ovaj građevinski projekt ne samo da uvjerava sa svojom jedinstvenom, slikovitom lokacijom nego i sa svojom modernom, inovativnom arhitekturom koja održivost i luksuz rafinirano kombinira. Arhitektura govori vrlo moderan jezik te je inspirirana kroz redukciju boja, oblika i materijalima od suvremenog Bauhaus stila. Bauhaus stil temelji se na jasnoj strukturi i ravnim crtama, na redukciju boja, puno stakla i otvorene, prostrane sobe. Sve ove karakteristike mogu se naći u ovoj modernoj vili.

Zemljište pruža svojim stanovnicima i posjetiteljima prekrasan pogled na more, otoke Brač i Šoltu, kao i na grad Split koji noću pruža čaroban doživljaj kao da su se sve zvijezde spustile s neba na kopno. Ovo građevinsko zemljište se nalazi u ugodnom području zelenog predjela Podstrane, samo 150m udaljeno od mora, a kratkom vožnjom automobila se brzo stiže i do nezaboravnih pješčanih plaža gradova Duće i Omiš, te do grada Splita. Udaljenost do Splita i njegove povijesne stare jezgre iznosi samo 8 km. Jedini resort s 5 zvjezdica u regiji sa 800 m dugom šljunčanom plažom i ekskluzivnom marinom s brojnim butikama, restoranima, barovima i kafićima je samo 1,5 km udaljen i može se dospjeći ugodnom šetnjom uz plažu.

U Unutrašnosti nekretnina se prezentira moderna i suvremena, s otvorenim tlocrtom u prizemlju, prostranim i svijetlim prostorijama te reduciranim i visokokvalitetnim dizajnom. Preko dva kata raspodijeli se na ovoj kompletno klimatiziranoj nekretnini moderan luksuz u kombinaciji sa prosvjetljenim i otvorenim prostorijama. Stambena površina u prizemlju je otvoreno koncepirana i ujedinjuje dnevni boravak, blagavaonicu te modernu i otvoenu kuhinju u jednu jedinicu. Dnevni boravak i blagovaonica otvoraju se prema prostranim terasama s bazenom i ljetnom kuhinjom. Velike staklene stjenke prema vrtu su apsolutna nužnost da otvore pogled na okoliš, da poplave unutrašnjost s prirodnim svjetlom i postići tekući prijelaz vanjskog i unutrašnjog prostora. U dnevnom prostoru impresivan učinak velikih staklenih fronta postaje jasan: Nastaju svijetle, prozračne, prostrane sobe, a pogled na vrt i more su zaista prekrasni. Dodatno prizemlje nudi seperatnu spavaću sobu sa vlastitom kupaonicom i pristupom vrtlu te zahod za goste i spremu, gdje je i kućna tehnika predviđena. Na katu nalaze se dvije zaista prostrane spavaće sobe, svaka sa zasebnom kupaonicom i prstupom na gornju sunčanu terasu sa koje možete uživati u nezaboravnim zalascima sunca.

Vanjski prostor ističe se kroz prostranu sunčanu palubu sa Infinity-bazenom (7 x 4 m) i vanskim roštiljom. Mediteranski vrt opremljen je sustavom navodnjavanja i opsežnom rasvjetom u svim područjima. Oprema je na najnovijem statusu tehnologije I obećava luksuz i komforno življenje. Podno grijanje i priprema tople vode odvija se preko ultra-moderne plinske bojlerske tehnologije te iznimno tih, centralno upravljani klima sustav osigurava ugodnu temperaturu u svim godišnjim dobama. Ovo je savršeno mjesto da uživate ovu atmosfersku pozadinu i zaokruži sliku savršene nekretnine.

Nekretnina je idealna za obitelji sa djecom ili za obožavatelje moderne arhitekture, koji znaju cijeniti ljepotu prirode i mirnog okruženja. Ova mediteranska oasa mira sa nezaboravnim pogledima na planine i more nalazi se povodom standarda, lokacije i opreme na najvišoj razini i ujedini čistu opustijačku atmosferu sa ekskluzivnim načinom života.

490.000 €

3.675.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HPo004Interni broj nekretnine
2019Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
3Broj kupaonica
174m2Stambena površina
562 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
seaviewPogled na more
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
jacuzziJacuzzi
guesttoiletGostinjski WC

Tlocrte

Moderno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom GalleryModerno remek-djelo s panoramskim pogledom Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku