Contact Mail Contact Phone
Iznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom GalleryIznimni apartmani sa panoramskim pogledom Gallery

Iznimni apartmani sa panoramskim pogledom

Opis objekta:

Nevjerojatan novi projekt s visokim smislom za dizajn i suvremenost! Ovaj suvremeni projekt će Vas jednostavno oduševiti. Smještena je u mirnom dalmatinskom mjestu Murteru na otoku istog imena, na sjevernim padinama brda, čime je omugućen prekrasan pogled na biser Jadranskog mora, prekrasan akvatorij Kornatskog otočja, koji je pod zaštitom UNESCA. Apartmani su udaljeni samo 500 m od prekrasne pješćane plaže Slanice, te otprilike i isto toliko od centra mjesta i marine. Otok Murter je povezan mostom sa kopnom što omogućuje jednostavnu, brzu i kvalitetnu komunikaciju. Murter je smješten u blizini gradova Šibenika i Zadra a autocesta Zagreb – Split (izlaz Pirovac) udaljena je 20-tak kilometra.

Cijeli projekt djelo je izuzetno stručnih projektanata te kao takva nudi ukupno 6 visokokvalitetnih i funkcionalnih apartmanskih zgrada. Trenutno su izgrađene dvije stambene zgrade, a jedna zgrada je u izgradnji, dovršetak se očekuje ovdje 15.06.2019. god. Već izgrađene zgrade označene su slovima C i E, dok je zgrada D u izgradnji. Zgrada C već je u potpunosti prodana. Svaka zgrada se sastoji od dvije etaže s ukupno četiri apartmana (veličine 71-78 m2). Svi apartmani su gotovi identičnog rasporeda. Ulaskom u stan budućem vlasniku se pruža izravan pogled na otvoreni dnevni boravak sa spojenom kuhinjom i blagavaonicom. Pred dnevnim boravkom se pružaju velika staklena vrata kojima se pristupa na prostranu terasu. Dodatno svaki stan nudi dvije spavaće sobe, jednu kupaonu te zasebni gostinski toalet. Svakom apartmanu je u cijenu uključeno i po dva vanjska parkirna mjesta te sprema u podrumu. Ova ponuda odnosi se na jedinice smještene na prvom katu, koje sa svojih terasa uživaju u prekrasnom panoramskim pogledom.

Zbog visoke kvalite gradnje zgrade posjeđuju visoku razinu energetske učinkovitosti kategorije „A“ zbog čega imaju dobre preduvjete za ugodan boravak tijekom cijele godine uz niže troškove za hlađenje i grijanje. Osjetite zajedničko stanovanje na potpuno novi ugodan način.

220.000 €

1.650.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

AMu003Interni broj nekretnine
2019Godina izgradnje
2Broj spavaćih soba
1Broj kupaonica
72m2Stambena površina
0 m2Površina zemljišta

Oprema

cellarPodrum
acKlima uređaj
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
guesttoiletGostinjski WC

Tlocrte

Iznimni apartmani sa panoramskim pogledom Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku