Contact Mail Contact Phone
Moderna dvojna kuća s vlastitim bazenom GalleryModerna dvojna kuća s vlastitim bazenom GalleryModerna dvojna kuća s vlastitim bazenom GalleryModerna dvojna kuća s vlastitim bazenom GalleryModerna dvojna kuća s vlastitim bazenom GalleryModerna dvojna kuća s vlastitim bazenom GalleryModerna dvojna kuća s vlastitim bazenom GalleryModerna dvojna kuća s vlastitim bazenom GalleryModerna dvojna kuća s vlastitim bazenom Gallery

Moderna dvojna kuća s vlastitim bazenom

Opis objekta:

Moderna dvokatna dvojna kuća smještena je u Vodicama, jednog od najljepših mjesta dalmatinske obale. Cijelo područje je spektakularno sa svojim bijelim šljunčanim i pješčanim plažama koje dodiruju kristalno čisto more i omogućavaju rajsko kupanje. Projekt sa ukupno 3 dvojne kuće (= 6 stambenih jedinica) se nalazi iznad Vodica, oko 1,7 km od mora. Sa zemljišta se pruža prekrasan pogled na more i mjesto. Vodice je od Šibenika udaljena samo 15 km a od srednjodalmatinske metropole Split 80 km. Povezanost s autocestom i aerodromima Split i Zadar je izvrsna.

Unutrašnjost ove simpatične stambene jedinice je tako koncipirana da udovoljava i najvišim kriterijama. Kroz ulazna vrata se dospijeva u hodnik koji vodi do otvoreno koncipiranog, komfortnog dnevnog boravaka s otvorenom kuhinjom. Iz dnevnog boravka se pristupa natkrivenoj terasi koja se prostire ispred kuće i pristup uređenom vrtu s bazenom i vanjskim roštilju nudi. Sada je na Vama da odlučite hoćete li se osvježiti u bazenu ili u 1,7 km udaljenom moru. Jedna kupaonica i gostinska soba zaokružuju ponudu u prizemlju. Gornji kat pruža tri spavaće sobe i dvije kupaonice. Glavna spavaća soba ima vlastitu kupaonicu i lijepu sunčanu terasu, dok druge dvije spavaće sobe dijele još jednu kupaonicu na ovoj razini.

U trenutnoj fazi planiranja se želje klijenata dakako mogu uzeti u obzir. Tako je npr. moguće na gornjem katu odabrati takav raspored soba koji bi omogućio dvije spavaće sobe, svaka sa svojom vlastitom luksuznom kupaonom. Ova estetski dizajnirana dvojna kuća će zasigurno zaplijeniti Vašu pažnju!

220.000 €

1.650.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HV013Interni broj nekretnine
2020Godina izgradnje
4Broj spavaćih soba
3Broj kupaonica
95m2Stambena površina
300 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
buildingpermitsGrađevinska dozvola

Tlocrte

Moderna dvojna kuća s vlastitim bazenom GalleryModerna dvojna kuća s vlastitim bazenom Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku