Contact Mail Contact Phone
Zapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more GalleryZapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more Gallery

Zapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more

Opis objekta:

Dizajn i luksuz spajajuje se u ovoj spektakularnoj, modernoj urbanoj vili. Ovaj ekskluzivni novi projekt nemoguće da ne impresionira svojom modernom arhitekturom i svojom lokacijom, koja nudi nezaboravni panoramski pogled preko Rogozničkog zaljeva. Ovaj izvanredni projekt smješten je u zaštićenoj uvali u drugom redu do mora. Modernog je dizajna koji svojim minimalističkim linijama nimalo ne narušava mirnoću i prirodnu ljepotu uvale.

Ulaz u vilu je na gornjoj etaži na kojoj se nalazi kuhinja, blagovaonica i prostorni dnevni boravak s izlazom na terasu na kojoj se nudi otvoreni bazen s prekrasnim pogledom na uvalu. Preljevni bazen daje prekrasan vizualni spoj mora i vode bazena. Na donjoj etaži smještene su tri spavaće sobe. Glavna spavaća soba s en-suite kupaonicom i walk-in ormarom gleda na more i ima pristup uređenom vrtu. U stražnjem dijelu donje etaže su smještene još dvije spavaće sobe, koji dijele drugu kupaonicu.

Vila je izgrađena od vrhunskih materijala koji zadovoljavaju najnovije tehničke standarde grijanja, hlađenja, zaštite, rasvjete i estetike. Unutrašnjost vile moderno je uređena prema vrhunskim standardima moderne arhitekture i dizajna uz prepoznatljive brandove. Ova nekretnina, koja se nalazi u mirnom rezidencijalnom području, samo nekoliko minuta autom od Rogoznice i glamurozne Marine Frape, nudi sve da postane Vaša savršena ljetna rezidencija.

650.000 €

4.894.500 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HR035Interni broj nekretnine
2018Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
3Broj kupaonica
200m2Stambena površina
400 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
gardenVrt
seaviewPogled na more
buildingpermitsGrađevinska dozvola
guesttoiletGostinjski WC
underfloorheatingPodno grijanje

Tlocrte

Zapanjujuća suvremena vila sa pogledom na more Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku