Contact Mail Contact Phone
Moderna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali GalleryModerna elegancija na samoj obali Gallery

Moderna elegancija na samoj obali

Opis objekta:

Ovaj jedinstveni projekt ugnjezdio se na otoku Korčuli u drevnom mjestu zvanom Žrnovska Banja u prvom redu do mora. Žrnovska Banja je malo turističko mjesto smješteno u dubokoj i dobro zaštićenoj uvali na istočnom dijelu sjeverne obale otoka Korčule, nasuprot poluotoka Pelješca i pogledom na Pelješki kanal. Do Centra grada Korčule sa svojom slikovitom starom gradskom jezgrom može se doći promenadom uz more za 3 km. Trajektna luka sa linijom do Orebića je 5,5 km udaljena. Ovo je idealna destinacija za one koji žele miran odmor nadomak zanimljivih turističkih središta sa raznolikom ponudom.

Projekt se sastoji od šest luksuznih apartmana na samoj plaži sa gotovo identičnim tlocrtima. Stanovi sadržavaju ulazni prostor s gostinskim zahodom, praonicom i garderobom, dvije spavaće sobe svaka sa vlastitom kupaonicom te prostrani dnevni boravak s otvorenom kuhinjom i blagovaonicom. Iz dnevnog boravka vode staklene stijenke na prostranu terasu sa predivnim pogledom na more. Svakome aparmanu pripada jedno parking mjesto u podzemnoj garaži, koja je sa liftom spojena sa svim katovima. Optionalno postoji uz nadoplatu mogućnost stjecanja dodatnog parkirnog mjesta , s time da je ova ponuda ograničena. Zgrada ima izravan pristup na prirodnu plažu te se iz svakog apartmana pruža otvoreni pogled na more. Vrhunski materijali koristit će se tijekom izgradnje i dorade svih apartmana. U traženu cijenu je uključen kompletni namještaj sa u potpunosti opremljenom modernom kuhinjom. Dostupni su različiti paketi za najam, upravljanje i dodatne usluge.

Spoj prirodne ljepote lokacije s spektakularnim panoramskim pogledom i impresivne arhitekture s najvišom kvalitetom izgradnje kreiraju čaroban i luksuzni ugođaj. Sinergija ljepote i funkcionalnosti stvaraju savršeno i elegantano boravište za odmor za one koji traže urbani i moderan način života.

360.000 €

2.671.200 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

AK002Interni broj nekretnine
2018Godina izgradnje
2Broj spavaćih soba
2Broj kupaonica
83m2Stambena površina
0 m2Površina zemljišta

Oprema

builtinkitchenUgradbena kuhinja
waterfrontPrvi red uz more
terraceTerasa
furnishedNamješten
guesttoiletGostinjski WC
garageGaraža

Tlocrte

Moderna elegancija na samoj obali Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku