Contact Mail Contact Phone
Izuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom Gallery

Izuzetni duplex s beskrajnim pogledom

Opis objekta:

Moderna panoramska vila smještena je na mirnoj i jedinstvenoj lokaciji na periferiji glavnog mjesta Murter na sjevernodalmatinskoj obali. Na izuzetnoj lokaciji, idilično smještena između borova i maslina na padini brda Raduča ova panoramska vila pruža prekrasan pogled na more. Vila u Bauhaus stilu je dovršena tek 2014. godine i objedinjuje klasično-tradicionalne elemente sa suvremenom arhitekturom i modernim namješajem. Objekt se sastoji od ukupno 4 stambenih jedinica, dva veća duplex apartmana, svaki s vlastitim bazenom i dva manja apartmana na gornjem katu, koji dijele jedan bazen.

Pred vratima, samo 150 m udaljeno, nalazi se stjenovita plaža Raduč. Mala kamena platoa nude vam područja za sunčanje, aluminijske ljestve olakšavaju ulazak u more. Oko 600 do 800 metara udaljeno, ima i drugih lijepih plaža. Na primjer, šljunčana plaža Čigrađa, koja impresionira kristalno čistom vodom ili piješćana plaža Slanica, koja je osobito popularna među obiteljima.

Ponuda se odnosi na dvoetažni stan s vlastitim bazenom, novo namješten po visokim standardima te u potpunosti klimatiziran. U prizemlju ovaj duplex nudi prostorni dnevni boravak s blagavaonicom i otvorenom kuhinjom, jednu spavaću sobu, kupaonicu s tušem te unutarnje stepenište koje vodi do 1. kata. Prizemlje je staklenim vratima odjeljeno od natkrivene terase koja je u sklopu s lijepo uređenim vrtom i pripadajućim bazenom. Terasa je oko 70 m² velika i također nudi sjenovitu pergolu. LED osvijetljeni privatni slatkovodni bazen mjeri 3m x 5m i privlači svojom hladnom pjenušavom vodom, dok se odmarate na jednoj od u dovoljnom broju postojećih ležaljkama, koristite modernu vrtnu garnituru za ugodan boravak ili uživate u snaku ili piću na velikom vanjskom stolu za blagovanje. Na prvom katu se nalaze dvije spavaće sobe i jedna kupaona. Obe spavaće sobe nude pristup sunčanom balkonu okrenut prema moru.

Tijekom izgradnje ove nekretnine posvećena je pažnja svim detaljima, od ugodnog i funkcionalnog boravka preko rekreacijskih potreba do uživanja na terasi, uz bazen ili u vrtu. Opustite se pred večernim roštiljanjem u lounge namještaju na terasi, skočite u bazen ili dopustite da Vas zavede čarobni pogled na more. Uživajte u najljepšem dobu godine usred ove prekrasne enklave između kopna i mora.

460.000 €

3.450.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

AMu001Interni broj nekretnine
2014Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
2Broj kupaonica
115m2Stambena površina
150 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
furnishedNamješten

Tlocrte

Izuzetni duplex s beskrajnim pogledom GalleryIzuzetni duplex s beskrajnim pogledom Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku