Contact Mail Contact Phone
Sinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša GallerySinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša Gallery

Sinergija suvremene arhitekture i mediteranskog okoliša

Opis objekta:

Ovaj spektakularan projekt dviju vila impresionira svojom izuzetnom lokacijom i prekrasnim pogledom na more u kombinaciji sa visoko kvalitativnih materijala, instalacija i opreme, koja ispunjavaju i najveća očekivanja. Kombinacijom tradicionalnih elemenata i moderne, otvorene arhitekture postignut je bezvremenski dizajn koji se uklapa u prirodan okoliš.

Projekt nalazi se u blizini jedne od najpopularnijih turističkih destinacija Dalmacije - Primoštena. Okružen netaknutom prirodom na brežuljcima iznad Primoštena, samo 1,5 km do mora i slikovite stare jezgre grada Primoštena, nalazite se u blizini svih sadržaja, koje Vam pruži urbana sredina, međutim, također imate priliku uživati u prekrasnom obiteljskom odmoru daleko od užurbane vreve i veličanstvenim pogledom na krajolik. Konfiguracija zemljišta ovog jedinstvenog projekta jamči otvoreni pogled iz svakog kuta nekretnine na more i Primošten. Zahvaljujući netaknutoj prirodi, na rubu građevinskog područja, ova lokacija je jedinstvena - prava oaza za odmor, udobnost i privatnost a ipak u blizini svih sadržaja za svakodnevnu potrebu.

Moderan dizajn stvara uzbudljiv kontrast sa slikovitim, mediteranskim okruženjem i prostranim uređenim vrtom od 180 m². Interijer vila je dizajniran na visokoj razini s rafiniranim detaljima. U prizemlju dominira svijetlo poplavljeni, otvoreni dnevni boravak s blagovaonicom i graničnom prostranom kuhinjom. U dnevnoj boravku dominira peć na pelet, koja stvara udobno okruženje za život i hladnim zimskim danima. Velika klizna vrata vode iz dnevnog boravka na lijepu natkrivenu terasu od 18 m². Stepenice vodi izravno do prekrasnog, grijanog bazena (32 m²) s velikim sunčalištem, gdje se na udobnim ležaljkama možete opustiti i uživati u čarobnom okruženju. Neposredno uz sunčalište se nalazi ljetna kuhinja prekrivena pergolom koja vam nudi priliku za blagovanje pod dalmatinskim suncem. Ponudu u prizemlju zaokružuje zaseban toalet za goste. Na prvom katu, gdje se zbog topografije posjeda nalazi i glavni ulaz u vilu, nalaze se dvije spavaće sobe s en suite kupaonicama, soba za kućnu tehniku i prostrana garaža od 21 m² koja nudi izravan pristup nekretnini. Obe spavaće sobe imaju izravan pristup natkrivenoj terasi (14 m²) s pogledom na more. Master spavaća soba s walk-in garderobom i en suite kupaonicom, opremljena tušem i hidromasažnom kadom, nalazi se na 2. katu. Natkrivena panoramska terasa površine 29 m² ispred Master sobe pruža neusporediv pogled na otvoreno more i staru jezgru grada Primoštena. Vile su u potpunosti klimatizirane i opremljene nadzornim sustavom.

Ovaj projekt će zadovoljiti sva očekivanja, tehnički i po dizajnu na najvišoj razini. Odlična izvedba gradnje, kvalitetni materijali i njihova pravilna obrada predstavljaju kvalitetu izrade koja u kombinaciji s modernim dizajnom i apsolutnoj privatnosti zadovoljava i najviše zahtjeve. Riječima se teško može opisati ljepotu ove dvije vile i okolni krajolik, ali sigurni smo da će Vas ostaviti bez daha. Jedna vila je već u potpunosti izgrađena i spremna za useljenje.

750.000 €

5.625.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HP025Interni broj nekretnine
2020Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
3Broj kupaonica
267m2Stambena površina
627 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
energyaEnergetska učinkovitost A
guesttoiletGostinjski WC
garageGaraža

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku