Contact Mail Contact Phone
High-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom GalleryHigh-end vila s prekrasnim pogledom Gallery

High-end vila s prekrasnim pogledom

Opis objekta:

Na padinama Peruna smjestila se ova minimalistička vila s fantastičnim panoramskim pogledom na more, pučinske otoke Brač i Šoltu te dalmatinsku metropolu Split, koji noću pruža čaroban doživljaj kao da su se sve zvijezde spustile s neba na kopno. Lakacija vile jedno je od njezinih najvećih aduta. Udaljenost do Splita i njegove povijesne stare jezgre iznosi samo 8 km a kratkom vožnjom automobila se brzo stiže i do nezaboravnih pješčanih plaža gradova Duća i Omiša. Centar Omiša udaljen je 14 km. Najbliža plaža udaljena je samo 1 km od vile. Zbog svog prekrasnog položaja Podstrana se posebno posljednjih godina razvila u predgrađe Splita. Njezine prekrasne plaže te pješačke i biciklističke staze čine Podstranu izuzetno atraktivnom turističkom destinacijom. Ukupno se plaže u Podstrani protežu na dužini od 6 km s brojnim gastronomskim ponudama. Jedini resort s 5 zvjezdica u regiji sa 800 m dugom šljunčanom plažom i ekskluzivnom marinom s brojnim butikama, restoranima, barovima i kafićima je samo 1,5 km udaljen i može se dospjeći ugodnom šetnjom uz plažu.

Vila je planirana opsežno i sa mnogo detaljima u modernom stilu te se sastoji od dva apartmana, na svakom katu po jedan. Svaki apartman ima dvije spavaće sobe s en-suite kupaonicama, kao i otvoreni dnevni boravak s modernom kuhinjom i blagovaonicom. Oba apartmana su potpuno klimatizirana i u potpunosti namještena, vrlo prostrana i preplavljena sunčevom svjetlošću te nude apsolutnu udobnost. Prostrani vanjski prostor nudi prekrasan bazen (30 m2) okružen ležaljkama i vanjskim roštiljem.

Ukoliko tražite kuću za odmor s potpunom privatnošću i dalje želite biti u blizini većih gradova i prekrasnih plaža, ova vila je savršen izbor za vas! Ova zaista izuzetna nekretnina nudi svojim budućim vlasnicima modernu arhitekturu i istodobno opušteno življenje. To je savršen spoj vrhunske kvalitete i suvremenog dizajna s luksuznim namještajem. Zbog svog povišenog položaja, gotovo sva dnevna područja uživaju u prekrasnim panoramskim pogledom na more kroz panoramske staklene stijenke. Ako tražite unosnu investiciju ili dvije nekretnine u neposrednoj blizini s prijateljima, postoji mogućnost kupnje ove vile zajedno s susjednom vilom (HPo007) po cijeni od 1,2 milijuna eura.

750.000 €

5.625.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HPo008Interni broj nekretnine
2017Godina izgradnje
4Broj spavaćih soba
4Broj kupaonica
200m2Stambena površina
1.500 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
energyaEnergetska učinkovitost A
furnishedNamješten
guesttoiletGostinjski WC
guestapartmentApartman za goste

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku