Contact Mail Contact Phone
Elegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° GalleryElegancija, stil i prekrasan pogled od 180° Gallery

Elegancija, stil i prekrasan pogled od 180°

Opis objekta:

Smještena u mirnom i zelenom okruženju, okružena ukusno uređenoj okučnici od 806 m², u kontekstu potpune privatnosti, ova šarmantna vila s nezaboravnim pogledom na more se nalazi izravno na padinama iznad Primoštena izravno na jednom od najljepših dijela Dalmatinske obale.

Unutrašnjost je raspoređena na tri kata s ukupnom stambenom površinom od 260 m² te je potpuno namještena s mnogo smisla za komfor a velike staklene stijenke nude mogućnost uživanja u jedinstvenom pogledu. U suterenu se nalazi garaža, praonica, spremište i zaseban stan s potpuno opremljenom kuhinjom, spavaćom sobom i kupaonicom. Apartman nudi izravan pristup otvorenoj terasi i bazenu. Sve tri etaže vile povezane su unutarnjim stubištem. U prizemlje se može zasebno ući kroz veliki ulazni prostor s ugradbenom garderobom te nudi prostorni dnevni boravak s otvornim kaminom, spojen s potpuno opremljenom kuhinjom u otvorenom stilu i blagavaonicom okruženom kliznim staklenim stijenkama koji omogućuju izravan pristup fantastičnoj panoramskoj terasi od 34 m2. Dodatno se u prizemlju nalazi jedna spavaća soba s en suite kupaonicom i walk-in garderobom. Gornji kat nudi dvije dodatne spavaće sobe, obje sa izlazom na mali balkon, te jednu kupaonicu. Svaka soba ove elegantne vile vrlo je ukusno namještena, objekt je također potpuno klimatiziran, opremljen podnim grijanjem i centralnim sustavom usisavača. Uz to su na krovu postavljeni solarni kolektori za pripremu tople vode. Uz garažu vila ima još dva vanjska parkirna mjesta.

Vanjski dio okružen zidovima od prirodnog kamena uistinu zadržava dalmatinsku čar jednostavnosti. Nekretnina nudi mnoštvo kutaka za idealne ugodne trenutke relaksacije i udobnosti, uključujući ljetnu kuhinju s kamenim roštiljom i natkrivenom vanjskom blagovaonicom, grijani vanjski bazen od 34 m2 s tušem, kaskade aranžirane s raznovrsnim zelenim biljem, 70 m² predivnih terasa koje okružuju bazen te neprocjenjiv pogled koji puca preko stare jezgre Primoštena preko otvorenog mora do srednjodalmatinskih otoka. Idealni odabir za sve ljubitelje privatnosti i prirode. S druge strane vila je u neposrednoj blizini centra Primoštena s svojim prekrasnim plažama gdje ćete pronaći sve pogodnosti za dnevne potrebe, kao i brojne restorane. Najbliži dućan i restoran su smješteni u udaljenosti od samo 500 m.

750.000 €

5.625.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HP023Interni broj nekretnine
2018Godina izgradnje
4Broj spavaćih soba
3Broj kupaonica
260m2Stambena površina
806 m2Površina zemljišta

Oprema

cellarPodrum
acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
furnishedNamješten
underfloorheatingPodno grijanje
garageGaraža
guestapartmentApartman za goste

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku