Contact Mail Contact Phone
Ekstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom Gallery

Ekstravagancija s prekrasnim pogledom

Opis objekta:

Ovaj iznimna Vila modernog dizajna smještena je u slikovitom ribarskom mjestu Splitska na najvećem hrvatskom otoku Braču, samo 150 metara od plaže i približno 1 km od stare gradske jezgre ovog tipičnog mediteranskog obalnog gradića. Sjenovite borove šume, obližnje uvale i plaže čine Splitsku idealnim mjestom za odmor. Splitska se nalazi 7 km istočno od Supetra, središta otoka s trajektnom lukom koja povezuje otok s kopnom - Splitom nekoliko puta dnevno tijekom cijele godine. Sa svake terase i balkona možete uživati u prekrasnom panoramskim pogledu od 180 stupnjeva na tirkizne vode Jadranskog mora i nasuprotnog kopna srednjodalmatinske obale, koji će vas sigurno ostaviti bez daha. S brojnih vidikovca unutar i izvan posjeda možete uživati u veličanstvenim zalascima sunca.

Stambeni prostor raspoređen je preko dvije etaže. Unutrašnjost nekretnine je impresivan. Svaka soba je pažljivo namještena visokim standardom, s sofisticiranim ultra-modernim dizajnom. Prizemlje, preplavljeno prirodnim svjetlom, dominira veliki otvoreni dnevni boravak, blagovaonica i visokokvalitetno opremljena kuhinja. Dodatno prizemlje nudi spremište i kupaonicu. Klizni elementi od poda do stropa poznatog proizvođača povezuju dnevni boravak s vanjskim terasama i pružaju prostoru prirodno svjetlo. Na stražnjoj terasi nalazi se whirlpool za šest osoba, dok se prednja terasa s pogledom na more otvara prema sunčanom području s pripadajućim, velikim infinity bazenom od približno 52 m² s protustrujnom opremom i 6 metara visokim vanjskim roštiljem, uokvirenim svjetski poznatim bračkim kamenom. Nakon kupanja možete raditi na Vašoj boji i uživati u pogledu na more na komotnim ležaljkama. Ima dovoljno mjesta za ležaljke i vanjski stol sa 8 mjesta za blagovanje na otvorenom. Bazen i terasa okruženi su uređenim vrtom s travnjakom, gdje se nalazi i vanjski tuš. Gornji kat nudi četiri spavaće sobe s vlastitim en suite kupaonicama te izlazom na balkone s fantastičnim pogledom na more. Sve spavaće sobe su opremljene električnim roletima, izvrsnom audio-video opremom, podnim grijanjem (uključujući kupaonice), inverter klima uređajima, krevetima od masivne hrastovine, visokokvalitetnim madracim te staklenim stijenkama proizvodača zidove Koemmerling i Schüco, koji nude savršenu udobnost i privatnost. Većina vanjskih zidova vile obložena je bračkim kamenom koji je poznat po svojoj kvaliteti i ljepoti. Imanje također uključuje popločano parking od 120 m2.

Ova vila je bez dvojbe zbog svoje izuzetne lokacije, njiezinog luksuznog uređenja kao i najnovije kućne tehnologije jedna od najistaknutijih nekretnina u regiji te nudi svojim novim vlasnicima zapanjujući pogled na more u mirnom okruženju. Transparentni i prostran ambijent, međuigre između visina, velike staklene stijenke te moderan i minimalistični dizajn daju ovoj nekretnini eleganciju, karakter i svjetlost.

1.450.000 €

10.875.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HB042Interni broj nekretnine
2018Godina izgradnje
4Broj spavaćih soba
5Broj kupaonica
290m2Stambena površina
797 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
terraceTerasa
energyaEnergetska učinkovitost A
furnishedNamješten
saunaSauna
jacuzziJacuzzi
guesttoiletGostinjski WC
underfloorheatingPodno grijanje

Tlocrte

Ekstravagancija s prekrasnim pogledom GalleryEkstravagancija s prekrasnim pogledom Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku