Contact Mail Contact Phone
Kompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom GalleryKompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom Gallery

Kompozicija dviju mediteranskih vila sa privatnom plažom

Opis objekta:

Ove zapanjujuće vile nalaze se u prvom redu do mora, tik uz šljunčanu plažu u bajkovitoj uvali Sevida, u blizini Marinae, turističke destinacije koja predstavlja istinski duh Dalmacije. Ovaj dio dalmatinske obale predstavlja savršenu lokaciju, u blizini mnogih jadranskih atrakcija, poput Nacionalnih parkova Kornati i Krka te gradova Splita i Trogira. Najistaknutija značajka ove jedinstvene kompozicije dviju vila je njihova jedinstvena lokacija u prvom redu do mora s privatnim betoniranim platou na šljunčanoj plaži i vlastitim vezom za brod duljine do 12 m. U nepsrednoj blizini nalazi se i lijepa pješčana plaža. Ovo tipično dalmatinsko naselje idealan je odabir za sve koji žele uzeti predah od užurbane svakodnevnice, uživajući u mirnoj i opuštajućoj ljetnoj atmosferi u društvu obitelji i prijatelja. Alternativno ova ponuda predstavlja izvrsnu priliku za investiranje u turizam i luksuzno iznajmljivanje, obje nekretnine tijekom godine ostvaraju natprosječni dobit.

VILA 1

Kuća je izgrađena 1997. godine, ali je potpuno obnovljena 2015. godine. Stambena površina prve vile iznosi cca. 291 m2 a sastoji se od 2 etaže s tri asebne jedinice. U prizemlju se nalazi dvosobni apartman s otvorenim dnevnim boravkom i blagovaonicom te pripadajućom kuhinjom, jednom kupaonicom, gostinjskim WC-om i pristupom udobnoj natkrivenoj terasi. Terasa vodi do bazena sa sunčalištem. Vanjskim stubištem dolazi se na gornji kat koji nudi ostala dva apartmana. Veći apartman sastoji se od dnevnog boravka s otvorenom kuhinjom i izlazom na prekrasnu terasu s očaravajučim pogledom na more, dvije spavaće sobe s vlastitim balkonima i jedne kupaonice. Manja jedinica je potpuno opremljeni studio apartman sa vlastitom kupaonicom.

VILA 2

Manja vila izgrađena je 2016. godine i pravi je dragulj koji kombinira tradicionalnu mediteransku arhitekturu i moderan dizajn interijera. Druga vila prostire se preko dva kata s stambenom površinom od cca. 92 m². Posebna pozornost je uz funkcionalnost posvećena konceptu otvorenog prostora, gdje su granice između interijera i eksterijera tekuće. Skladna kombinacija tradicionalnog i modernog daje ovoj ekskluzivnoj vili topli i primamljivi karakter. Glavni prostor za življenje smješten je na prizemlju gdje otvoreni layout povezuje dnevni boravak, blagovaonicu i prostor za kuhanje s dizajnerskom kuhinjom, pružajući prostran i skladan prostor koji se otvara prema šarmantnoj terasi s chill out zonom i spektakularnim bazen sa slapom. Na gornjoj etaži nalaze se dvije spavaće sobe s en suite kupaonicama te izlazom na privatne balkone s panoramskim pogledom na more.

Imanja takvog usavršavanja ne dolaze često na tržište. Ovo je jedinstveni ponuda za klijente koji žele prvoklasnu nekretninu, objedinjujući mediteranski stil, prirodni mir i blizinu mora i sve što im pruža predivna dalmatinska obala.

890.000 €

6.675.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HM009Interni broj nekretnine
2015Godina izgradnje
7Broj spavaćih soba
5Broj kupaonica
383m2Stambena površina
494 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
builtinkitchenUgradbena kuhinja
waterfrontPrvi red uz more
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
terraceTerasa
energyaEnergetska učinkovitost A
furnishedNamješten
guesttoiletGostinjski WC

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku