Contact Mail Contact Phone
Moderni kameleon GalleryModerni kameleon GalleryModerni kameleon GalleryModerni kameleon GalleryModerni kameleon GalleryModerni kameleon GalleryModerni kameleon GalleryModerni kameleon GalleryModerni kameleon Gallery

Moderni kameleon

Opis objekta:

Nevjerojatan novi projekt s visokim smislom za dizajn i suvremenost! Ova nekretnina će Vas jednostavno oduševiti. Smještena je u samom centru Crikvenice, 3 min do plaže te pruža prekrasan pogled na more i prostrani vanjski bazen. Gradnja je pri kraju, tako da se jos može utjecati na unutrašnji raspored i uređenje.

Uz funkcionalnost, izuzetno profesionalno planiranje posvećuje posebnu pozornost na konceptu otvorenih prostorija, gdje su granice između interijera i eksterijera tekuće. Stambeni prostor prostire se preko četri kata, dodatno je planirana veličanstvena panoramska krovna terasa. Sa strane investitora objekt je projektiran kao moderni butik hotel, koji u prizemlju raspolaže sa recepcijom, lobby sa kaminom, restoranom i prostorom za fitness. Vanjski prostor s prekrasnom terasom i prostranim bazenom te garaža za do 6 vozila okružuje ponudu u prizemlju. Na prvom i drugom katu nalaze se po dva dvosobna apartmana i jedan jednosobni apartman. Dodatno nalazi se bar s terasom za sunčanje na prvom katu iznad bazena. Na trećem katu predviđena su dva dvosobna apartmana. Predivna krovna terasa planirana je kao bar gdje možete uživati u doručku ili večeri. Sve etaže su povezane uz stubište s liftom. Svi apartmani imaju pristup prekrasnim balkonima s pogledom na more.

Kuća je dovršena do roh-bau faze, a daljnja gradnja ovisi o potrebi novog vlasnika (više soba, više apartmana, stanovi,vila...). Ovisno o željama novih vlasnika nekretninu se može dovršiti pokraj planiranog koncepta kao moderni butik hotel i kao apartmansku kuću sa četri velikim jedinicama, svaka od 100 m² stambenog prostora, sa zajedničkim bazenom ili kao individualna prostrana vila sa bazenom. U trenutnom stanju nekretnina se prodaje po cijeni od 750 000 €, a kao gotovi objekat za cijenu od 1,3 mil €.

750.000 €

5.647.500 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HC003Interni broj nekretnine
2018Godina izgradnje
14Broj spavaćih soba
8Broj kupaonica
625m2Stambena površina
800 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
gardenVrt
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
buildingpermitsGrađevinska dozvola
guesttoiletGostinjski WC
garageGaraža

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku