Contact Mail Contact Phone
Oaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži GalleryOaza na samoj plaži Gallery

Oaza na samoj plaži

Opis objekta:

Jedan od najboljih načina za bijeg od svakodnevnice je ova nekretnina doslovno smještena na samoj plaži mediteranskog otočića Čiovo. Plaža i kristalno čisto more su samo 5m udaljeni dok je samo nekoliko kilometara do povijesne jezgre UNESCO-va bisera Trogira. Ovo mjesto će privući one koji cijene kombinaciju prostora, slobodu i udobnost. Elegantan namještaj i interijer neće ostaviti ravnodušnim ni one najzahtjevnije.

Ova udobna nekretnina ima dvije etaže. U prizemlju nudi tri spavaće sobe, jedna s en-suite kupaonicom, te još jedno veliko kupatilo s ruskom saunom (banja) i kutnom kadom. Jedna od spavaćih soba se trenutno koristi kao drugi dnevni boravak. Glavna spavaća soba i dječja soba nude pristup glavnoj terasi s bazenom, dok treća spavaća soba (dnevni boravak) ima također vrata za pristup okućnici i bočnoj terasi s vanjskim kominom. Unutarnje stepenice vode na gornji kat s otvorenom kuhinjom, mini barom i dnevnim boravkom, WC-om za goste te sve ovo s pristupom na lijepu i prostranu sunčanu terasu.

Okućnica je zaista lijepo uređena s palmama i drugim mediteranskim zelenilom u kombinaciji s drvenim i keramičkim podnim oblogama. Bazen je prekrasan vrhunac ove „beachfront“ imovine, osim toga tu je i jacuzzi za 6 osoba i ljetna kuhinja. Elegantni vanjski namještaj od bambusa stavlja točku na i. Tu je i garaža za jedan automobil i parking za još tri vozila. Nekretnina je opremljena sigurnosnim sustavom i video nadzorom i prodaje se potpune namještena.

700.000 €

5.194.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HTC005Interni broj nekretnine
2008Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
2Broj kupaonica
150m2Stambena površina
500 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
builtinkitchenUgradbena kuhinja
waterfrontPrvi red uz more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
terraceTerasa
furnishedNamješten
saunaSauna
jacuzziJacuzzi

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku