Contact Mail Contact Phone
Čaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže GalleryČaroban pogled na more, samo 50 m od plaže Gallery

Čaroban pogled na more, samo 50 m od plaže

Opis objekta:

Ponuda obuhvaća simpatičnu vilu koja se prostire na dva kata, smještena u Okrug Gornjem na otoku Čiovo. Gotovo sa svih strana nekretnine se pruža predivan pogled na otoke Šoltu i Brač, kopno i kristalno čisto more. Udaljensot do mora i plaže iznosi samo 50m. U neposrednoj blizini se nalazi povijesni grad Trogir i njegova stara gradska jezgra koja je pod zaštitom UNESCO-a. Na udaljenost od 10km se nalazi zračna luka Split a u neposrednoj blizini je i priključak za autocestu.

Nekretnina sadrži dvije potpuno odvojene stambene jedinice. Stan u prizemlju se sastoji od prostranog dnevnog boravka s blagavaonom i otvorenom kuhinjom. Zimska vrt koji je dostupan iz dnevnog boravka je veličine 16 m² i poziva na zajednička druženja čak i kod kišovitih dana. Tradicionalan vanjski kamin je naravno neizostavan. Uz to, stan u prizemlju nudi dvije spavaće sobe i jednu kupaonu s kadom. Druga jedinica na gornjem katu nudi dnevni boravak, odvojenu kuhinju, dvije spavaće sobe i dvije kupaone (jedna s kadom, druga s tuš kabinom). Na veličanstvenu terasu od čak 45 m² s koje se otvara predivan panoramski pogled se prilazi iz dnevnog boravka ili iz jedne spavaće sobe.

Sa zapadne strane kuće se nalazi natkriveno vanjsko parking mjesto kao i otvoreni parking za max. 2 vozila. Ispod parkinga se nalazi podrum/sprema s površinom od 12 m². Dvoru se također može pristupiti i s južne strane na kojoj se također nalaze dva vanjska parking mjesta. Na južnoj strani se nalazi iznimno veliki vrt s maslinama koji nudi dovoljno prostora za bazen. Postoji naravno i mogućnost na tom terenu izgraditi dodatni objekt. Moguća je nadogradnja još jednog kata na postojećem objektu.

485.000 €

3.637.500 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HTC010Interni broj nekretnine
1995Godina izgradnje
4Broj spavaćih soba
3Broj kupaonica
163m2Stambena površina
660 m2Površina zemljišta

Oprema

builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
seaviewPogled na more
terraceTerasa
furnishedNamješten

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku