Contact Mail Contact Phone
Visokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more GalleryVisokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more Gallery

Visokokvalitetna dizajnerska vila s pogledom na more

Opis objekta:

Dizajnerska Vila se nalazi u malom resortu sa ukupno 6 novoizgrađenih vila na padini na jugu otoka Čiova, samo 300 m od mora i plaže. Moderni dizajn sa koji svojim minimalističkim linijama nimalo ne narušava mirnoću i prirodnu ljepotu uvale. Vila nudi svojim novim vlasnicima prekrasan spektar plavih boja koje se izmjenjuju zelenilom susjednih Dalmatinskih otoka. Diskretno kubištički modernizam u savršenom spoju sa jednim od najljepših obalnih područja u Dalmaciji.

Prozračni i prostrani ambijent, igra između visina, velike staklene stijenke i minimalistički suvremeni dizajn stvaraju dobar protok te daju ovoj vili eleganciju, karakter i svjetlost. Podjeljena na tri etaže, u nekretnina se ulazi na razini prizemlja. Prizemlje je podijeljeno u modernu i otvorenu kuhinju sa graničnom, prostranom blagovaonicom s dvostruknom visinom stropa, odvojeni dnevni boravak, toalet za goste i ostavom uz kuhinju. Iz blagovaonice prekrasno vanjsko stubište vodi do prostrane terase s spektakularnim infinity bazenom. Tradicionalni dalmatinski roštilj sa blagovaonicom ovdje ne smije nedostajati. Slobodno plutajuće stepenice vode do otvorene galerije na gornjem katu sa tri prostrane spavaće sobe, svaka s vlastitom kupaonicom. Dodatno jedna spavaća soba raspolaže zasebnom malom terasom za sunčanje. Suteren nudi veliki prostor za teretanu s jacuzzijem, saunom i potpuno opremljenom kupaonicom, sobu za kućnu tehniku i dodatnu spavaću sobu s vlastitom kupaonicom i pogledom na kultivirani vrtal i otvoreno more. Ponudu zaokružuje jedno garažno mjesto i tri parkirališta na otvorenom.

Ukratko, ova zaista izuzetna nekretnina nudi svojim budućim vlasnicima modernu arhitekturu i istodobno opušteno življenje. To je savršen spoj vrhunske kvalitete i suvremenog dizajna s luksuznim namještajem. Zbog svog povišenog položaja, gotovo sva dnevna područja uživaju u prekrasnim panoramskim pogledom na more kroz panoramske staklene stijenke.

850.000 €

6.375.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HTC015Interni broj nekretnine
2018Godina izgradnje
4Broj spavaćih soba
5Broj kupaonica
280m2Stambena površina
566 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
securitysystemSigurnosni sustav
hillsidelocationPoložaj na padini
seaviewPogled na more
caraccessPristup automobilom
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
galleryGalerija
terraceTerasa
furnishedNamješten
saunaSauna
jacuzziJacuzzi
guesttoiletGostinjski WC
garageGaraža

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku