Contact Mail Contact Phone
Biser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma GalleryBiser dalmatinskog šarma Gallery

Biser dalmatinskog šarma

Opis objekta:

Čežnja za potpunim mirom je sve češća pojava sadašnjosti zbog sve stresnijeg načina života. Ljudi teže opuštanju u prirodi, daleko od bučnih betonskih tvrđava. To saznanje je bilo ključno u koncepciji ovog autentičnog rustikalnog dragulja, pun šarma i karaktera, samo 4 km udaljeno od mora. Projekt se nalazi u ruralnom području iznad Rogoznice, okružen netaknutom prirodom a opet blizu mora i svih sadržaja za svakodnevne potrebe. Ovo elegantno utočište - savršena kombinacija tradicionalne dalmatinske arhitekture i elegantnog interijera - nudi zbog svoje lokacije na padini prekrasni panoramski pogled na Rogoznički zaljev, susjedne otoke i otvoreno more.

Stambeni prostor prostire se preko tri kata. Suteren nudi spavaću sobu s privatnom kupaonicom, vinski podrum, teretanu, spremište i garderobu. Potpuno opremljena, elegantna kuhinja s blagovaonicom, svijetli, dobro promišljeni i udobni dnevni boravak s kaminom odiše velikodušnošću, a visokokvalitetna unutrašnjost jamči potpunu udobnost. Dodatno se u prizemlju nalazi jedna spavaća soba s vlastitom kupaonicom i WC za goste. Unutarnje stepenice vode na prvi kat s dvije prostrane spavaće sobe, svaka sa vlastitom kupaonicom i izlazom na balkon s prekrasnim pogledom na more. Eksterijer vile sastoji se od prostrane terase s prekrasnim pogledom na prirodu i preljevni grijani bazen od 33 m², okružen ležaljkama. Alternativno, imanje svojim budućim vlasnicima nudi dodatne mogućnosti za zabavu, kao što su stolni nogomet, stolni tenis i pikado, fitness oprema i privatno dječje igralište. Tu je i vanjski roštilj gdje možete pripremiti svježu hranu za svoju obitelj i prijatelje dok uživate u pogledu i prekrasnoj mediteranskoj prirodi. Privatni parking za do 4 vozila upotpunjuje ponudu.

Okružen prekrasnom mediteranskom vegetacijom i na potpuno zatvorenom zemljištu od 5.500 m² s privatnim kultiviranim maslinikom, nuđeći apsolutnu intimnost, ovaj dragulj je savršen izbor za ljubitelje prirode koji žele uživati u miru i tišini. Ako želite imati idilično mjesto u koje ćete moći pobjeći od svakodnevnih briga, svakako Vam preporučamo ovo romantično prebivalište! Idealno mjesto za opuštanje i odmor.

1.150.000 €

8.533.000 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

HR050Interni broj nekretnine
2017Godina izgradnje
4Broj spavaćih soba
4Broj kupaonica
250m2Stambena površina
5.500 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
balconyBalkon
builtinkitchenUgradbena kuhinja
gardenVrt
seaviewPogled na more
hinterlandZaleđe
caraccessPristup automobilom
furnishedNamješten
guesttoiletGostinjski WC

Tlocrte

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku