Contact Mail Contact Phone
Novi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom GalleryNovi suvremeni duplex s privatnim bazenom Gallery

Novi suvremeni duplex s privatnim bazenom

Opis objekta:


Okusite zajedničko stanovanje na potpuno nov i graciozan način. Predstavljamo Vam nevjerovatno kvalitetan kompleks koji se sastoji od 4 kuća u nizu te obuhvaća 6 stambenih jedinica (4 duplexa i 2 simplexa). Iako je riječ o stanu imat ćete osjećaj da živite na privatnom posjedu. Svaki duplex stan posjeduje svoj vlastiti bazen u uredno kultiviranom i prostranom vrtu. Svaka stambena jedinica ima vanjski komin, koji se kod duplex stanova nalazi u njima pripadajućem vrtu a kod simplex penthouse stanova na veličanstvenoj terasi. Stanovima se prilazi sa sjeverne strane gdje su i vanska parking mjesta (za svaki stan po jedno) dok je koncipirano da se na južnoj strani nalaze terase i vrtovi s bazenom kako bi budući vlasnici mogli uživati u pogledu na more i otočki arhipelag. Neizostavno je spomenuti da je svaka jedinica opremljena klima uređajima te se pod vrhunsko kvalitetnim parketima i sjajnom keramikom nalazi podno grijanje.

Kompleks se sastoji od tri tipa objekta. Objekti A su dva duplex stan s vanjskih strana zgrade. Objekti B su također dva duplex stana, međutim, s manjom površinom i smještena u untrašnjsoti zgrade. Objekti C su simplex stanovi na zadnjem (2.katu) pa tako predstavljaju izvanredno luksuzne penthouse apartmane.

Ova ponuda se odnosi na tip objekta B koji se proteže na dva kata. U prizemlju se nalaze prostoran dnevni boravak sa spojenom kuhinjom i blagavaonom te WC za goste. Do stropa visoka klizna vrata pružaju pristup očarajavujćem vrtu s bazenom. Unutarnje stepenice vode na gornji kat namijenjen spavanju koji se sastoji od tri spavaće sobe te dvije kupaone. Glavna spavaća soba ima svoju vlastitu kupaonu i balkon s pogledom na more.

220.000 €

1.656.600 kn

Add to my favouritesZu meinen Favoriten
Add to my favouritesEntfernen

PODACI O NEKRETNINI

ATC012Interni broj nekretnine
2011Godina izgradnje
3Broj spavaćih soba
2Broj kupaonica
95m2Stambena površina
110 m2Površina zemljišta

Oprema

acKlima uređaj
poolBazen
gardenVrt
infrastructurenearbyInfrastruktura u blizini
energybEnergetska učinkovitost B
guesttoiletGostinjski WC
underfloorheatingPodno grijanje

Tlocrte

Novi suvremeni duplex s privatnim bazenom Gallery

SVE DETALJE U PDFu

Kontakt

Zainteresirani ste na ovoj nekretnini? Koristite sada naš brzi kontakt obrazac. Daljnje mogućnosti za kontakt možete pronaći na našoj stranici za kontakt ili nas jednostavno nazovite na +385 21 343 027

Unesite svoje ime
Molimo Vas da unesete Vašu e-mail adresu (Primjer:.......)
Unesite poruku